
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'échalotes
- 80 g de beurre coupé en morceaux
- 50 g de câpres en saumure
- 500 g d'eau
- 600 g de pommes de terre coupées en morceaux
- 900 - 1200 g d'aile de raie coupée en 4 morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 376.3 kcal / 1581.8 kJ
- Białko
- 27.8 g
- Tłuszcz
- 18.5 g
- Węglowodany
- 24.5 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.5 g
- Sód
- 396.8 mg