Urządzenia i Akcesoria
Tortille z warzywami (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 sztuki
Składniki
-
100 g kapusty pekińskiej bez twardych części, pokrojonej na kawałki
-
½ marchewki z odkrojonymi końcówkami
-
½ czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
-
¼ czerwonej cebuli
-
½ ogórka gruntowego
-
3 tortille pszenne, pełnoziarniste
-
3 łyżeczki pesto z bazylii (patrz wskazówka)
-
3 - 6 plastrów sera żółtego przekrojonych na pół
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
661.6 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
1274.4 kJ /
304.6 kcal
Tłuszcz
13.6 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
35.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wrapy z warzywami i sosem ziołowym (TM5)
45 min
Śniadaniowe gniazdka z cukinii (TM5)
35 min
Tortille z warzywami (TM6, TM7)
20 min
Ziemniaczane wieżyczki z parmezanem i tymiankiem (TM5)
55 min
Sałatka grecka z kurczakiem (TM5)
1 godz. 10 min
Makaron z wegetariańskim sosem bolońskim; Lody malinowo-bazyliowe
50 min
Tortille z warzywami i szynką
30 min
Rollsy z tortilli z serkiem chrzanowym, warzywami i łososiem
30 min
Wrapy caprese
10 min
Naleśnikowe wrapy z nadzieniem szpinakowym
1 godz.
Naleśniki z warzywami i serem
1 godz. 15 min
Faszerowana cukinia z pomidorowym ryżem
1 godz. 10 min