
Urządzenia i Akcesoria
Tortille z warzywami (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 sztuki
Składniki
-
kapusty pekińskiej bez twardych części, pokrojonej na kawałki100 g
-
marchewki z odkrojonymi końcówkami½
-
czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki½
-
czerwonej cebuli¼
-
ogórka gruntowego½
-
tortille pszenne, pełnoziarniste3
-
pesto z bazylii (patrz wskazówka)3 łyżeczki
-
sera żółtego przekrojonych na pół3 - 6 plastrów
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
304.6 kcal /
1274.4 kJ
Białko
11.1 g
Tłuszcz
13.6 g
Węglowodany
35.8 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Sód
661.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sałatka "Abecadło"
30 min
Naleśniki z warzywami i serem
1 godz. 15 min
Pieczone wegetariańskie enchilady
50 min
Wrapy z warzywami i sosem ziołowym (TM5)
45 min
Śródziemnomorska sałatka z dressingiem z pieczonej papryki (TM5)
20 min
Tortille z warzywami (TM6)
20 min
Bruschetta z pomidorami i mozzarellą
25 min
Nachos zapiekane z warzywami i serem
1 godz. 30 min
Włoska sałatka makaronowa
30 min
Wrapy caprese
10 min
Tortille z warzywami i szynką
30 min
Wrapy z kurczakiem i kukurydzą
40 min