
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 16 abricots frais
- 300 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 150 g de beurre (125 g mou en morceaux et 25 g fondu), et 1 noix pour les moules
- 1 pincée de sel
- 100 g d'eau tiède
- 80 g de miel
- 1 c. à café de vanille en poudre
- 1 brin de romarin frais effeuillé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 576 kcal / 2408 kJ
- Białko
- 9 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Węglowodany
- 88 g