Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g d'oignons blancs, coupés en deux
- 25 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 pincée de graines de moutarde
- 250 g de pomme, type reinette, golden ou gala, détaillée en cubes (2 cm)
- 15 g de sucre roux
-
10
g de vinaigre balsamique
lub 10 g de vinaigre blanc - 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 494.5 kJ / 118 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 12.3 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 99 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâté de campagne
48 Std.
Confit d'oignons rouges
4 Std.
Fumet de crustacés
25 Min
Rillettes de porc tradition
12 Std.
Curry en poudre
15 Min
Chutney d'oignon rouge
24h
Rillettes de maquereau
5 Min
Beurre d'escargot
10 Min
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Tartinade de tomates séchées
10 Min
Rillettes de maquereau au fromage frais et aux herbes
1h
Rillettes de thon, échalotes et ciboulette
15 Min