Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g d'oignons blancs, coupés en deux
- 25 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 pincée de graines de moutarde
- 250 g de pomme, type reinette, golden ou gala, détaillée en cubes (2 cm)
- 15 g de sucre roux
-
10
g de vinaigre balsamique
lub 10 g de vinaigre blanc - 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 494.5 kJ / 118 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 12.3 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 99 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de myrtilles
1 godz. 45 min
Chutney de canneberges
1h
Chutney d'oignon rouge
24h
Pesto à l'ail des ours
10min
Poires au vin rouge
3sa 20 dk
Chutney mangue-raisin
35 min
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24h
Chutney pomme, échalote et cannelle
45 min
Coulis de tomates
35 min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55 min
Beurre d'escargot
10min
Tzatziki comme en Grèce
40 min