Pâté aux figues
TM6 TM5

Pâté aux figues

5.0 (5 ocen)

Składniki

  • 1250 g de viande de porc, désossée (moitié gras de gorge et moitié échine)
  • 1 oignon
  • 15 g de persil frais, équeuté
  • 1 œuf
  • 25 g de porto rouge
  • 24 g de sel
  • 5 g de poivre moulu
  • 300 g de figues fraîches, coupées en quatre

Wartości odżywcze
na 1 La recette complète
Kalorie
12843 kJ / 3071 kcal
Białko
292 g
Węglowodany
53 g
Tłuszcz
187 g
Tłuszcz nasycony
59 g
Błonnik
10 g
Sód
10001 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy