Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1250 g de viande de porc, désossée (moitié gras de gorge et moitié échine)
- 1 oignon
- 15 g de persil frais, équeuté
- 1 œuf
- 25 g de porto rouge
- 24 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 300 g de figues fraîches, coupées en quatre
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 12843 kJ / 3071 kcal
- Białko
- 292 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 187 g
- Tłuszcz nasycony
- 59 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 10001 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Terrine bressane
24h
Chutney pomme, échalote et cannelle
45min
Clafoutis aux prunes
1h 15min
Caramel liquide
35 Min
Chutney pomme-gingembre et chutney de mangue épicée
1h 40min
Pâté de Pâques
2u.
Vacherin express
12 godz. 15 min
Gelée de sureau
50min
Foie gras sous-vide
72 godz.
Confiture abricot-gingembre
1u. 55min
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3 godz. 20 min
Glace rhum raisins
12 Std.