Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1250 g de viande de porc, désossée (moitié gras de gorge et moitié échine)
- 1 oignon
- 15 g de persil frais, équeuté
- 1 œuf
- 25 g de porto rouge
- 24 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 300 g de figues fraîches, coupées en quatre
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 12843 kJ / 3071 kcal
- Białko
- 292 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 187 g
- Tłuszcz nasycony
- 59 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 10001 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Magret de canard séché aux épices
360h
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Rognons de veau sauce madère
20 min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Crackers aux crevettes
30 min
Terrine de campagne
4h 30min
Glace tzatziki
5h
Terrine de porc, poulet et foie gras avec chutney de figues au porto
10 godz. 30 min
Gâteaux de foies de volaille aux noisettes
1h
Sorbet à la poire et à la menthe
12 godz. 10 min
Confiture de tomates vertes
24h
Bavarois à la betterave et au saumon fumé
5h 20min