Urządzenia i Akcesoria
Shakshuka
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
2 portions
Składniki
-
caraway seeds1 tsp
-
⅓ tsp ground cumincumin seeds1 tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
dried oregano¼ tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
garlic cloves2
-
long red chilli halved, deseeded if desired, to taste¼ - ½
-
onions quartered75 g
-
olive oil30 g
-
tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)400 g
-
tomato purée15 g
-
honey10 g
-
cider vinegarred wine vinegar10 g
-
fresh spinach leaves (e.g. or kale, Swiss chard), roughly torn15 g
-
fresh basil leaves roughly torn, to taste1 - 2
-
medium eggs4
-
feta cheese crumbled, to taste40 - 50 g
-
crusty bread for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1113.8 mg
Białko
21.7 g
Kalorie
1923.5 kJ /
459.7 kcal
Tłuszcz
31.8 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
24.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20 Min
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM5)
1 Std. 30 Min
Middle Eastern Brunch
1 Std. 20 Min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 Min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 Std. 45 Min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9 Std.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Shakshuka
50 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.