Urządzenia i Akcesoria
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
cod fillets thick cut, skinless, boneless (approx. 120 g each)4
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
cayenne pepper½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
vegetable oil plus 1-2 Tbsp for frying50 g
-
dried fennel seeds1 tsp
-
black mustard seeds1 tsp
-
onions quartered170 g
-
garlic cloves2
-
tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)400 g
-
ground cumin2 tsp
-
garam masala½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24.9 g
Kalorie
1137 kJ /
272 kcal
Tłuszcz
14.9 g
Węglowodany
9.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Seafood Korma
40 min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Seafood Korma
40 min
Prawn Saganaki
35 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min
Keralan Fish Curry
30 min
Prawn Bhuna
30 min