Urządzenia i Akcesoria
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
cod fillets thick cut, skinless, boneless (approx. 120 g each)4
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
cayenne pepper½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
vegetable oil plus 1-2 Tbsp for frying50 g
-
dried fennel seeds1 tsp
-
black mustard seeds1 tsp
-
onions quartered170 g
-
garlic cloves2
-
tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)400 g
-
ground cumin2 tsp
-
garam masala½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24.9 g
Kalorie
1137 kJ /
272 kcal
Tłuszcz
14.9 g
Węglowodany
9.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Seafood Korma
40 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Keralan Fish Curry
30 min
Prawn Saganaki
35 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1 godz. 10 min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min