Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tofu Batter
- 160 g almond milk
- 120 g cornflour
- 80 g plain flour
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Sauce
- 5 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 60 g light brown sugar
- 60 g rice vinegar
- 60 g agave syrup
- 30 - 50 g Korean chilli paste (gochujang), to taste
- 30 g tomato ketchup
- 20 g sesame oil
- 20 g dark soy sauce
Rice and Broccoli
- 1000 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 300 g white long grain rice
- 350 g broccoli florets (approx. 1 head)
Tofu
- vegetable oil, for frying
- 400 g firm tofu, pressed for 30 minutes (see tip) then diced (2 cm)
- sesame seeds, for garnishing
- 2 spring onions, thinly sliced (5 mm), for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3791 kJ / 900 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 135 g
- Tłuszcz
- 24 g
Alternatywne przepisy
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Korean Ramen with Tofu
50 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min