Urządzenia i Akcesoria
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil plus 10 g and extra as needed2 Tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
onions quartered200 g
-
aubergines large (approx. 500 g), cut in large chunks (3-4 cm)2
-
¼ tsp ground cumincumin seeds1 tsp
-
¼ tsp ground coriandercoriander seeds lightly crushed1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
chilli powder to taste½ - 1 tsp
-
tinned light coconut milk400 g
-
crunchy peanut butter (see tip)50 g
-
tamarind paste1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
naan breads large, for serving2
-
fresh coriander leaves roughly chopped, for garnishing2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
864.5 mg
Białko
12.5 g
Kalorie
2222.1 kJ /
531.1 kcal
Tłuszcz
26.5 g
Błonnik
11.9 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Węglowodany
64.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Coconut Dhal
20 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min