
Urządzenia i Akcesoria
Poisson tandoori
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
2 gousses d'ail
-
10 g de gingembre frais
-
2 yaourts nature
-
30 g de jus de citron
-
3 pincées de sel et ½ c. à café
-
3 pincées de poivre moulu
-
15 g d'épices tandoori
-
500 g de poisson blanc sans arrêtes
-
250 g de riz
-
1000 g d'eau
-
5 g de fécule de maïs
-
10 feuilles de coriandre fraîche
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
439.5 kcal /
1852.5 kJ
Białko
26.3 g
Tłuszcz
10.5 g
Węglowodany
57.5 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Sód
961 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi - n°36
45 Przepisów
Francja
Francja