Poisson tandoori

Poisson tandoori

3.0 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 portions

Składniki

  • 2 gousses d'ail
  • 10 g de gingembre frais
  • 2 yaourts nature
  • 30 g de jus de citron
  • 3 pincées de sel et ½ c. à café
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 15 g d'épices tandoori
  • 500 g de poisson blanc sans arrêtes
  • 250 g de riz
  • 1000 g d'eau
  • 5 g de fécule de maïs
  • 10 feuilles de coriandre fraîche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 439.5 kcal / 1852.5 kJ
Białko 26.3 g
Tłuszcz 10.5 g
Węglowodany 57.5 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Sód 961 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...