Roulés de porc aux épinards, sauce marsala

Roulés de porc aux épinards, sauce marsala

4.6 12 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
6 portions

Składniki

  • 80 g d'échalotes coupées en deux
  • 60 g d'huile d'olive extra vierge
  • 200 g de pousses d'épinards frais
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincée de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 6 tranches de filet de porc (100 g/tranche env.)
  • 6 tranches de bacon
  • 10 g de beurre
  • 200 g d'eau
  • 80 g de marsala liquoreux
    80 g de vin doux sucré

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 346.8 kcal / 1440 kJ
Białko 21.5 g
Tłuszcz 27.2 g
Węglowodany 2.3 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 8.2 g
Sód 307.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...