Œufs farcis à la berrichonne

Œufs farcis à la berrichonne

4.1 20 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 6 œufs
  • 10 g de persil frais
  • 35 g d'échalotes coupées en deux
  • 50 g de fromage frais type St Môret
  • 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 20 g de beurre

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 242.5 kcal / 901.3 kJ
Białko 12.8 g
Tłuszcz 17.8 g
Węglowodany 1.8 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Sód 285 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...