Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 œufs
- 10 g de persil frais
- 35 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g de fromage frais, type St Môret
- 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 901.3 kJ / 242.5 kcal
- Białko
- 12.8 g
- Węglowodany
- 1.8 g
- Tłuszcz
- 17.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.3 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 285 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filet de poulet et sauce à la tomme de Savoie
35min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Salade de tranches de magret roulées au chèvre
30min
Salade vosgienne
45min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25min
Minisoufflé au camembert
35min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1h 55 min
Rolls de mozzarella à l'ail et aux champignons
3 Std.
Feuilleté de poireau au camembert
55min
Tarte croustillante au brie
50min
Pain perdu au jambon
25min
Feuilleté comtois
1h 5min