Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 2 brins de basilic frais, équeutés
- 1200 g d'eau
- 10 g de sel
- 350 g de pâtes sèches, type fusilli
- 200 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en morceaux
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu
- 100 g de fromage de chèvre râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2483.8 kJ / 590.8 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 66.3 g
- Tłuszcz
- 22.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.5 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 855.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fettuccine fraîches sauce gorgonzola
45 min
Croque monsieur à la tomate
1h
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5 min
Gratin de coquillettes, lardons et petits pois
50 min
Mac and cheese
35min
Pâtes au thon et à la sauce tomate
30min
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55min
Macaroni à la montagnarde
45 min
Pommes de terre farcies façon raclette
35min
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1hod. 10min
Poulet grillé, boulgour et sauce yaourt aux champignons
55min
Aiguillettes de dinde à la crème, champignons et spaetzle
45 min