Urządzenia i Akcesoria
Gratin de pâtes au chèvre
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
1 gousse d'ail
-
2 brins de basilic frais équeutés
-
1200 g d'eau
-
10 g de sel
-
350 g de pâtes sèches type fusilli
-
200 g de fromage de chèvre en bûche coupé en morceaux
-
3 pincées de poivre fraîchement moulu
-
100 g de fromage de chèvre râpé
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
855.8 mg
Białko
28 g
Kalorie
2483.8 kJ /
590.8 kcal
Tłuszcz
22.5 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Węglowodany
66.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi - n°36
45 Przepisów
Francja
Francja