Gratin de pâtes au chèvre

Gratin de pâtes au chèvre

4.0 216 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • 2 brins de basilic frais équeutés
  • 1200 g d'eau
  • 10 g de sel
  • 350 g de pâtes sèches type fusilli
  • 200 g de fromage de chèvre en bûche coupé en morceaux
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu
  • 100 g de fromage de chèvre râpé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 590.8 kcal / 2483.8 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 22.5 g
Węglowodany 66.3 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 14.5 g
Sód 855.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...