Spaghetti à la crème de poivron et au chorizo

Spaghetti à la crème de poivron et au chorizo

4.1 299 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 600 g de poivrons rouges (3)
  • 125 g de poivron jaune (1 petit)
  • 500 g d'eau
  • 400 g de pâtes sèches, type spaghetti
  • 1 gousse d'ail épluchée et dégermée
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 100 g de chorizo en rondelles
  • quelques feuilles de basilic frais
  • 100 g de parmesan râpé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 665 kcal / 2790 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 77 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...