Pâtes au poulet, bacon, tomates et épinards

Pâtes au poulet, bacon, tomates et épinards

4.3 366 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 50 g d'oignon
  • 2 gousses d'ail épluchées et dégermées
  • 1 brin de romarin frais
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 400 g de poulet en gros cubes
  • 10 tranches de bacon en lamelles
  • 200 g de crème liquide
  • 50 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 400 g de pâtes sèches
  • 300 g de tomates en cubes
  • 50 g d'épinards frais en lamelles

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 698 kcal / 2939 kJ
Białko 53 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 70 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...