Mac & cheese au cheddar  et moutarde

Mac & cheese au cheddar et moutarde

4.2 170 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 1000 g d'eau
  • 10 g de sel
  • 300 g de pâtes sèches, type macaroni
  • 200 g de cheddar
  • 40 g de beurre
  • 40 g de farine de blé
  • 500 g de lait
  • 2 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
  • 1 pincée de noix de muscade en poudre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 673.5 kcal / 2817.8 kJ
Białko 27.4 g
Tłuszcz 30.8 g
Węglowodany 71.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...