Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto

Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto

4.5 81 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • beetroot raw, peeled and cut in pieces (3 cm)
    300 g
  • garlic clove
    1
  • onions quartered
    140 g
  • olive oil
    20 g
  • dry white wine
    130 g
  • risotto rice
    320 g
  • liquid vegetable stock hot
    700 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • freshly ground black pepper or more to taste
    ¼ tsp
  • unsalted butter
    15 g
  • soft goat's cheese cut in cubes (1 cm)
    150 g
  • fresh thyme leaves
    1 tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 530 kcal / 2219 kJ
Białko 15.6 g
Tłuszcz 19.3 g
Węglowodany 73.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...