Urządzenia i Akcesoria
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
beetroot raw, peeled and cut in pieces (3 cm)300 g
-
garlic clove1
-
onions quartered140 g
-
olive oil20 g
-
dry white wine130 g
-
risotto rice320 g
-
liquid vegetable stock hot700 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
freshly ground black pepper or more to taste¼ tsp
-
unsalted butter15 g
-
soft goat's cheese cut in cubes (1 cm)150 g
-
fresh thyme leaves1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.6 g
Kalorie
2219 kJ /
530 kcal
Tłuszcz
19.3 g
Węglowodany
73.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fennel Risotto
35 min
Risotto with Broccoli Rabe
30 min
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Asparagus Risotto
45 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Sicilian Caponata
30 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 godz. 15 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 min