
Urządzenia i Akcesoria
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
pomegranate molasses3 Tbsp
-
extra virgin olive oil1 Tbsp
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
runny honey1 Tbsp
-
water1 Tbsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
kale tough stems removed, thinly sliced250 g
-
water boiling800 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
giant couscous150 g
-
walnut halves30 g
-
halloumi cheese reduced fat, diced (2 cm)225 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
pomegranate seeds100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
470 kcal /
1969 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
45 g