Urządzenia i Akcesoria
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
pomegranate molasses3 Tbsp
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
extra virgin olive oil1 Tbsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
runny honey1 Tbsp
-
water1 Tbsp
-
kale tough stems removed, thinly sliced250 g
-
giant couscous150 g
-
water boiling800 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
walnut halves30 g
-
halloumi cheese reduced fat, diced (2 cm)225 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
pomegranate seeds100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
599.7 mg
Białko
16.4 g
Kalorie
1988.9 kJ /
475.4 kcal
Tłuszcz
21.9 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
57.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1 godz. 30 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Halloumi Salad
20 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Smoky Couscous Salad
20 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min