Urządzenia i Akcesoria
Lentil Moussaka
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
red lentils200 g
-
water for soaking
-
vegetarian hard cheese, crust removed, cut in pieces (3 cm)Parmesan cheese crust removed, cut in pieces (3 cm)120 g
-
olive oil50 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves3
-
red pepper deseeded and cut in pieces1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
red wine120 g
-
fresh oregano leaves only1 sprig
-
ground ginger1 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
aubergines cut into slices (1 cm)550 g
-
unsalted butter diced40 g
-
whole milk500 g
-
spelt flour40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1863 kJ /
443 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 godz. 5 min
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.