Urządzenia i Akcesoria
Heirloom tomato and zucchini lasagna (Matthew Kenney)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Macadamia ricotta
-
macadamia nuts raw (see Tips)255 g
-
water to soak
-
lemon1
-
ice cubes85 g
-
nutritional yeast2 tbsp
-
salt (optional - see Tips)1 tsp
-
extra virgin olive oil15 g
Pistachio pesto
-
lemon1
-
salt1 tsp
-
shelled pistachios170 g
-
fresh basil leaves only100 g
-
fresh English spinach60 g
-
extra virgin olive oil225 g
Sun-dried tomato pesto
-
sun-dried tomatoes drained200 g
-
Roma tomatoes cut into halves200 g
-
fresh basil leaves only15 g
-
eschalot cut into halves1
-
red capsicum cut into pieces140 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice15 g
-
agave syrup30 g
-
salt1 tsp
Herb oil
-
fresh parsley leaves only30 g
-
fresh basil leaves only15 g
-
fresh English spinach15 g
-
extra virgin olive oil225 g
Assembly
-
zucchini (approx. 15 cm long)225 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
tomato, heirloom (medium-sized)3
-
fresh basil e.g. petite Italian basil
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1271.9 mg
Białko
19 g
Kalorie
5839 kJ /
1395.6 kcal
Tłuszcz
133.2 g
Błonnik
14.9 g
Tłuszcz nasycony
20.4 g
Węglowodany
46.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dubai pistachio chocolate balls
1 godz. 45 min
Allergen Free Overnight Oats
8 godz.
Cashew and Cacao Smoothie
5 min
Sushi Rice
1 godz. 5 min
Apple and Pear Hot Cereal
Brak ocen
New potato and asparagus salad with dill pesto
40 min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 godz.
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Brak ocen
Old fashioned apple mocktail
1 godz. 5 min
Protein-packed paleo loaf
1 godz. 10 min
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12 godz. 20 min