![Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/836abcbc840ff1c135e4745ceb3d906b/Derivates/b8838adb8359b65dcc4b90c1fb665ffda290628d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Macadamia Ricotta
- 255 g macadamia nuts, raw (see Tips)
- water, to soak
- 1 lemon
- 85 g ice cubes
- 2 tbsp nutritional yeast
- 1 tsp salt (optional - see Tips)
- 15 g extra virgin olive oil
Pistachio Pesto
- 1 lemon
- 1 tsp salt
- 170 g shelled pistachios
- 100 g fresh basil, leaves only
- 60 g fresh English spinach
- 225 g extra virgin olive oil
Sun-Dried Tomato Pesto
- 200 g sun-dried tomatoes, drained
- 200 g Roma tomatoes, cut into halves
- 15 g fresh basil, leaves only
- 1 eschalot, cut into halves
- 140 g red capsicum, cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g lemon juice
- 30 g agave syrup
- 1 tsp salt
Herb Oil
- 30 g fresh parsley, leaves only
- 15 g fresh basil, leaves only
- 15 g fresh English spinach
- 225 g extra virgin olive oil
Assembly
- 225 g zucchini (approx. 15 cm long)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 3 tomato, heirloom (medium-sized)
- fresh basil, e.g. petite Italian basil
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 5839 kJ / 1395.6 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 46.8 g
- Tłuszcz
- 133.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.4 g
- Błonnik
- 14.9 g
- Sód
- 1271.9 mg
Alternatywne przepisy
Quinoa salad with mango salsa
1 Std.
Pasta primavera
1 Std.
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 Min
Pâté en croûte
8h 45min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 Min
Sardines in parcels with green bean salad
Nessuna valutazione
Penne with mussels
1 Std. 5 Min
Lupin with broad bean salad
45min
Chilli mussels with risoni
35min
Wok-style curried vegetables
35min
Basil, avocado and hemp pesto
5 Min