Urządzenia i Akcesoria
Sweet potato quiche with prosciutto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
sweet potatoes (approx. 400 g)2
-
sweet paprika2 pinches
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
garlic cloves2
-
onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
Danish feta crumbled200 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
eggs5
-
pouring (whipping) cream60 g
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
prosciutto thinly sliced100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
773.7 mg
Białko
16.9 g
Kalorie
1252.6 kJ /
298.2 kcal
Tłuszcz
19.8 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
12.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35min
Eggplant cannelloni
1h 35min
Zucchini lasagne
1h 30min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Chicken and mango salad
35min