![Semolina gnocchi with asparagus Semolina gnocchi with asparagus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AAABC1F4-B807-4725-A5B9-1EF623A4D922/Derivates/9A063006-7B20-46AE-8F84-891A3AE22CB7.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Semolina gnocchi
- 20 g unsalted butter
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1000 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- 2 egg yolks
- 290 g semolina (see Tips)
Walnut and basil pesto
- 40 g fresh basil, leaves only (approx. 1 bunch) (see Tips)
- 100 g walnuts
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- ½ garlic clove
- 130 g olive oil
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
Vegetable topping
- 2 garlic cloves
- 2 tsp avocado oil (see Tips), plus extra for drizzling
- 2 tsp balsamic glaze, plus extra for drizzling
- 2 tbsp water
- 200 g Brussels sprouts, trimmed and cut into halves
- 200 g asparagus, cut into pieces (3 cm)
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3167.5 kJ / 754.2 kcal
- Białko
- 23.7 g
- Węglowodany
- 44.3 g
- Tłuszcz
- 53.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.2 g
- Błonnik
- 5.4 g
- Sód
- 634.8 mg
Alternatywne przepisy
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 Min
Mushroom tart
50 dk
Planked Amaretto peaches with ricotta
Keine Bewertungen
Noughts and crosses
2sa 45 dk
Saffron arancini
25 godz. 25 min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Ricotta gnocchi
2sa
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2sa
Mushroom bolognaise
45 min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min