Urządzenia i Akcesoria
Semolina gnocchi with asparagus
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Semolina gnocchi
-
unsalted butter20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
full cream milk1000 g
-
sea salt½ tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
-
egg yolks2
-
semolina (see Tips)290 g
Walnut and basil pesto
-
fresh basil leaves only (approx. 1 bunch) (see Tips)40 g
-
walnuts100 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove½
-
olive oil130 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Vegetable topping
-
garlic cloves2
-
avocado oil (see Tips), plus extra for drizzling2 tsp
-
balsamic glaze plus extra for drizzling2 tsp
-
water2 tbsp
-
Brussels sprouts trimmed and cut into halves200 g
-
asparagus cut into pieces (3 cm)200 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
634.8 mg
Białko
23.7 g
Kalorie
3167.5 kJ /
754.2 kcal
Tłuszcz
53.2 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
15.2 g
Węglowodany
44.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Focaccia
2 Std. 5 Min
Lentil hotpot
12 Std. 45 Min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 Std. 10 Min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Milanese risotto
25 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Rosemary and thyme polenta chips
1 Std.
Risotto verde
45 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Asparagus risotto
40 Min