Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
cauliflower cut into florets500 g
-
broccoli cut into florets500 g
-
plain flour50 g
-
butter40 g
-
full cream milk500 g
-
dry white wine40 g
-
sea salt to taste½ tsp
-
ground white pepper to taste2 pinches
-
ground nutmeg (opcjonalnie)1 - 2 pinches
-
Danish blue cheese cut into pieces (2-3 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
670.5 mg
Białko
16 g
Kalorie
1279 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
12.3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Chicken à la king
40 min
Mushroom sauce
20 min
Meatloaf with onion gravy
1 godz. 30 min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Spring frittata
1 godz. 15 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Hearty seven vegetable soup
30 min