Urządzenia i Akcesoria
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water400 g
-
ripe pears (3-4), peeled, cut into halves and cores removed300 - 400 g
-
dark chocolate cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
thickened cream100 g
-
honey1 tsp
-
ground cardamom1 ½ tsp
-
flaked almonds toasted or unsalted pistachio nuts, toasted50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1480 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3 godz. 30 min
Fig and maple bourbon fizz
168 godz. 20 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6 godz. 50 min
Orange Campari marmalade
1 godz. 35 min
Piña colada ice cream with grilled pineapple
24 godz. 25 min
Veal involtini
35 min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
Cucumber soup with prawn skewers
Brak ocen
Seafood panzanella
1 godz.
Peaches in white wine syrup
4 godz.
Rice salad
1 godz.