Urządzenia i Akcesoria
Low Carb Cauliflower Stuffing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces85 g
-
dried basil1 tsp
-
dried sage leaf½ tsp
-
dried rosemary, chopped¼ tsp
-
dried white bread cubes Keto bread225 g
-
cauliflower cut into small florets340 g
-
chicken sausage, cooked halved, diced170 g
-
cremini mushrooms quartered115 g
-
rainbow chard leaves and tender stems cut into strips (5 cm/2 in.)170 g
-
unsalted butter cut into pieces115 g
-
onions cut into pieces (2.5 cm/1 in.)225 g
-
carrots cut into pieces (2.5 cm/1 in.)115 g
-
celery cut into pieces (2.5 cm/1 in.)115 g
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves¼ bunch
-
fresh thyme leaves5 - 8 sprigs
-
salt½ tsp
-
chicken stock (see Tip)340 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
499.9 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
866.8 kJ /
207.2 kcal
Tłuszcz
12.1 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
16.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Banana, Chocolate Chip And Cashew Nut Ice Cream
5 min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1 godz.
Buckwheat Crêpes
45 min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4 godz. 25 min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2 godz. 30 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Vietnamese Egg Coffee
10 min
Herb Leek Phyllo Triangles
1 godz. 20 min
Light and Fresh Beet Pasta
20 min
Seafood Pizza
2 godz. 45 min
Cucumber Margarita
10 min
Hawaiian Salad with Honey and Lime Dressing
15 min