Urządzenia i Akcesoria
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portion
Składniki
-
cilantro, fresh leaves only, plus extra to garnish10 sprigs
-
red bell pepper roasted, peeled and seeded, divided (see Tip)595 g
-
garlic clove2
-
tahini30 g
-
paprika, smoked, ground1 tbsp
-
chicken breast fillet, skin on or skinless cut into 8 pieces395 g
-
water795 g
-
vegetable stock paste salt-free (see Tip)2 tsp
-
quinoa, white rinsed and drained200 g
-
patty pan squash cut into halves255 g
-
extra virgin olive oil divided4 tsp
-
black pepper, ground to season, to taste
-
lemon juice2 tbsp
-
baby cos lettuce head, loose-leaf (approx. 3 oz), leaves separated1
-
almond, skin on roasted and chopped2 tbsp
-
lemon cut into wedges, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
71.7 mg
Białko
34.8 g
Kalorie
2083.1 kJ /
497.9 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
11.7 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
51.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Embotido
Brak ocen
Huli Huli Chicken Skewers
50 min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30 min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50 min
Shredded Beef in Brown Ale
10 godz. 20 min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, using modes)
30 min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min
Laing
1 godz. 50 min