Fermented Onions (with Cutter)

Fermented Onions (with Cutter)

5.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 72 godz. 30 min
4 portions

Składniki

Fermented Onions (at least two days before)
  • red onions halved or quartered to fit into feeder
    300 g
  • water
    450 g
  • salt
    1 ½ tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 325.6 kcal / 1362.4 kJ
Białko 20.6 g
Tłuszcz 23.5 g
Węglowodany 9.5 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Sód 1534.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...