Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Fermented Onions (at least two days before)
- 300 g red onions, halved or quartered to fit into feeder
- 450 g water
- 1 ½ tsp salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1362.4 kJ / 325.6 kcal
- Białko
- 20.6 g
- Węglowodany
- 9.5 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 1534.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 Min
Arnold Palmer Lemonade
20 Min
Green Bean Gremolata
25 min
Beer Marinade
10min
Cutter Fermented Onions
72 Std. 30 Min
Oven Baked Vegetable Crisps (TM6)
1 godz. 45 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 45 min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min
Rosemary Salt
24h 5min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2 Std. 55 Min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 godz. 10 min