Urządzenia i Akcesoria
Fermented Onions (with Cutter)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 72 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Fermented Onions (at least two days before)
-
red onions halved or quartered to fit into feeder300 g
-
water450 g
-
salt1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1534.1 mg
Białko
20.6 g
Kalorie
1362.4 kJ /
325.6 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
9.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gut Health
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Spirals
40min
Quick Pickled Spiralized Cucumber
5min
Spiralized Roasted Root Vegetables
1h 20min
Chocolate Covered Granola Cups
1h 5min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
Pas d’évaluation
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5min
Zesty Green Goddess Power Salad
20min
Roasted Chickpeas
1h
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5min