Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La purée de pêche
- 250 g de pêches, coupées en morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 10 g de crème de vinaigre balsamique blanc (opcjonalnie)
La meringue italienne
- 30 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- 2 blancs d'œufs
La crème fouettée
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 847 kJ / 202 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 22.8 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Błonnik
- 0.8 g
Alternatywne przepisy
Fruits d'été en papillote
20min
Mousse à l'abricot
3h 30min
Muffins pistou-pistache
40min
Gaspacho de concombre et cresson
10min
Verrine fruits frais, yaourt et meringue
3h 30min
Salade d'été
10min
Verrines bretonnes au lait ribot
30min
Velouté de concombre glacé
10min
Fraîcheur de nectarine
25min
Mini-hamburgers italiens
40min
Crémeux glacé aux pêches
3u. 45min
Tarte abricot-framboise
1h 15min