Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La purée de pêche
- 250 g de pêches, coupées en morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 10 g de crème de vinaigre balsamique blanc (opcjonalnie)
La meringue italienne
- 30 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- 2 blancs d'œufs
La crème fouettée
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 847 kJ / 202 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 22.8 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Błonnik
- 0.8 g
Alternatywne przepisy
Velouté de légumes
35min
Légumes grillés en corolles
1h
Couscous aux pêches et fruits rouges
25 min
Fraîcheur de nectarine
25 min
Verrines aux fraises de saison
1h 30 min
Tartelettes aux fruits exotiques
1h 25min
Sphère comme une orange sanguine
18h
Aumônière de pommes et caramel au beurre salé
40 Min
Lasagnes compote de pommes et fruits rouges
3h
Crème glacée à la mandarine et sa compotée
12h 30min
Petits chaussons fourrés
1h 25min
Velouté de potiron et crevette
35min