Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 gousses d'ail
- 2 - 3 brins de persil frais, équeutés
- 100 g d'huile d'olive
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux
- 100 g de blancs de poireau, coupés en rondelles
- 600 g de ris d'agneau, coupés en morceaux (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de paprika
- 50 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1700 kJ / 407 kcal
- Białko
- 16.21 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 36.84 g
- Błonnik
- 0.93 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cotriade
1 godz.
Navarin d'agneau printanier
1 godz. 20 min
Raifort au coing
Brak ocen
Pastilla d'agneau aux fruits secs
1 godz.
Crabes farcis
1 godz. 15 min
Calamar à la piperade
35min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Ragoût de langouste
1h 35min
Bouillabaisse
1 godz. 15 min
Aubergines farcies à l'orientale
1 godz. 15 min
Cabillaud façon aïoli
1 godz.
Chantilly au clou de girofle
20min