Urządzenia i Akcesoria
Greek Lentils and Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
dried green lentils4 oz
-
white basmati rice6 oz
-
fresh tomatoes diced (¼ in.), (approx. 2 tomatoes)7 oz
-
carrots cut in pieces (1 in.)4 oz
-
yellow onions quartered9 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
dried bay leaf1
-
fresh rosemary1 sprig
-
vegetable stock32 oz
-
water8 oz
-
fresh mixed herbs chopped (e.g. parsley and cilantro)
-
feta cheese crumbled4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
617.9 mg
Białko
15.7 g
Kalorie
1736.4 kJ /
415 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Summer Squash Flatbread
50 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
White Bean Soup
2 godz. 45 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min
Curried Lentils
5 godz. 15 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min