Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 citron jaune non traité, zeste et jus
- 20 g de sucre en poudre
- 120 g de banane, coupée en rondelles
- 150 g de mangue mûre, détaillée en dés
- 150 g d'ananas frais, détaillé en dés
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron (½ citron)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 355.8 kJ / 84 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 3 mg
Alternatywne przepisy
Cristallisation du chocolat
15min
Faire sauter 400 g d'ananas
20 Min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Poires sous-vide à la cannelle
2h 5min
Sauce caramel
1 Std. 30 Min
Sirop de sucre inverti
1hod. 15min
Pâtes au cacao façon tiramisu
1h 10min
Terrine de canard et poulet aux griottes
9 Std. 30 Min
Starmix - C
1hod.
Saumon et pommes de terre, sauce aux champignons
45 Min
Caramel liquide
35 Min
Saumon sauce à l'aneth, brocoli et riz basmati - Crème au chocolat
40 Min