Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de cacao en poudre non sucré
-
60
g de meringues (voir "Conseil(s)")
lub 60 g de biscuits à la cuillère - 100 g de baies fraîches variées (voir "Conseil(s)")
- 30 g de sucre en poudre
- 360 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 150 g de mascarpone
-
18 - 30
œufs de Pâques en chocolat, pour la décoration
lub 18 - 30 cacahuètes enrobées de chocolat de différentes couleurs, pour la décoration
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3186.3 kJ / 761.6 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 407.5 g
- Tłuszcz
- 31.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.2 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 124.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yaourts maison
11 Std. 30 Min
Baguette farcie au chorizo
2h 15min
Tartine de brioche aux pêches pochées au thym, sauce caramel
40 dk
Verrine à l'abricot
1h 35min
Gâteau marbré (végan)
1h 20min
Coupe des îles
10 Std. 30 Min
Porc effiloché (Cochinita pibil)
4sa
Caramel liquide
35 dk
Lasagne de blanquette
2 godz. 40 min
Crème pâtissière au caramel
50 dk
Brioches italiennes
3 Std. 15 Min
Avocat avec œuf et tartare de saumon
45 dk