Carpaccio de fruits au sirop de fleur d'oranger

Carpaccio de fruits au sirop de fleur d'oranger

5.0 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    200 g
  • de miel
    50 g
  • gousse de vanille
    1
  • baies de poivre de Timut
    10
  • tige de citronnelle fraîche
    1
  • d'eau de fleur d'oranger
    20 g
  • feuilles de menthe fraîche ciselées
    4
  • kiwis
    3
  • mangue coupée en quartiers
    1
  • pomme poire (poire japonaise), coupée en deux et évidée
    1
    1 poire, coupée en deux et évidée
  • pomme granny-smith coupée en deux ou en quatre et évidée
    1
  • oranges détaillées en suprêmes
    2
  • fruits de la Passion
    2
  • groseilles rouges
    quelques

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 217.7 kcal / 910.9 kJ
Białko 2.5 g
Tłuszcz 0.9 g
Węglowodany 54.2 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Sód 9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...