Wersje kompatybilne
Sorbet prosecco aux fraises et boules de noix de coco
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le sorbet prosecco aux fraises
- 50 g de sucre en poudre
- 500 g de fraises surgelées
- 100 g de vin pétillant, type prosecco
Les boules de noix de coco
- 300 g de noix de coco déshydratée et râpée, et un peu pour enrober
- 1 c. à café d'huile de noix de coco
- 100 g sirop d'agave
- feuilles de menthe fraîche, pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1938.1 kJ / 463.2 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 40.9 g
- Tłuszcz
- 33.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 29.3 g
- Błonnik
- 9.9 g
- Sód
- 21.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse minute à la framboise
5min
Glace melon-pastis et gressins au sésame
2h
Salade de pastèque, burrata et pesto de menthe
20 min
Galette des rois vanille-fève tonka
1h 20min
Cocktail melon et concombre acidulés
10 min
Gaufre fourrée glace vanille, praliné et chocolat
14sa
Salade de tomates façon panzanella, glace à l'avocat
9h 25min
Pain marguerite pavot et curry
15ωρ. 45 λεπτ.
Velouté d'aubergine
45min
Sorbet courgette-citron
8h 5min
Limonade verte
10 min
Brochettes de poulet sauce satay et salade de concombres
1h 35 min