Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 70 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 70 g di gherigli di noci
- 300 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di latte
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 5285 kJ / 1263 kcal
- Białko
- 35.7 g
- Węglowodany
- 29.5 g
- Tłuszcz
- 112.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.1 g
- Błonnik
- 12.3 g
- Sód
- 1709.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 分钟
Pesto di zucchine e basilico
20min
Pesto di rucola
10 分钟
Sugo bianco di ricotta e zucchine
30 分钟
Pesto radicchio e noci
10 分钟
Pesto di pistacchi e speck
20min
Pesto di mandorle e menta
20min
Pesto giallo noci e fiori di zucca
10 分钟
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10 分钟
Pasta al pesto di fagiolini
30 分钟
Pesto di lattuga
15 分钟
Sugo di spinaci veloce
30 分钟