Wersje kompatybilne
Sous-vide Fillet Steak with Peppercorn Sauce, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Peppercorn Sauce
- 20 g mixed peppercorns, whole
- 10 g olive oil
- 100 g shallots, halved
- 30 g brandy
- 100 g water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
lub ½ chicken stock cube (for 0.5 l), gluten-free, crumbled - ¼ tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
Dauphinoise Potatoes and Green Beans
- 250 g green beans, trimmed
- 6 potatoes (e.g. Charlotte, King Edward, approx. 1 kg), peeled, sliced (5 mm)
- 400 g dairy-free cream (e.g. soy cream, oat cream)
- 200 g dairy-free milk of choice, unsweetened
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Fillet Steak
- 4 beef fillet steaks (approx. 200 g each)
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 30 g lemon juice (see tip)
Green Beans and Peppercorn Sauce
- 500 g water
- 1 tsp cornflour, mixed with 1 tsp water
- 2 Tbsp neutral oil (e.g. vegetable oil, groundnut oil)
- 250 g dairy-free cream (e.g. soy cream, oat cream)
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- 1 lemon, juice only
- ¼ tsp coarse sea salt (opcjonalnie)
- ½ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4511.7 kJ / 1078.3 kcal
- Białko
- 51.1 g
- Węglowodany
- 79.6 g
- Tłuszcz
- 60.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.3 g
- Błonnik
- 12.1 g
- Sód
- 644.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jersey Royal Potato Salad
40 min
Steamed Rice
25 Min
Layered Chicken Dinner
2 Std.
Meatballs with Tomato Sauce and Pasta
45 Min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45 Min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM6)
1h 45 min
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Nessuna valutazione
Basmati Rice
35 min
Steamed Chocolate Cake with Whipped Cream
1h 10 min
Lemon Garlic Salmon
2h 20 min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1h 25min