Urządzenia i Akcesoria
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water600 g
-
new potatoes cut in pieces (4 cm)500 - 600 g
-
smoked haddock (approx.160 g each), skinned and boned4 fillets
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh spinach leaves350 - 400 g
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
salt adjust to taste1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
42 g
Kalorie
1159 kJ /
277 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Węglowodany
21.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 min
Basmati Rice
35 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Mashed Potatoes
45 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Steamed Salmon Parcels
55 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min