Urządzenia i Akcesoria
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water600 g
-
new potatoes cut in pieces (4 cm)500 - 600 g
-
smoked haddock (approx.160 g each), skinned and boned4 fillets
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh spinach leaves350 - 400 g
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
salt adjust to taste1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
42 g
Kalorie
1159 kJ /
277 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Węglowodany
21.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Vegetable Soup
35 min
Mashed Potatoes
45 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min