Wersje kompatybilne
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g water
- 500 - 600 g new potatoes, cut in pieces (4 cm)
- 4 fillets smoked haddock, (approx.160 g each), skinned and boned
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 350 - 400 g fresh spinach leaves
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
- 1 pinch salt, adjust to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1159 kJ / 277 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 21.5 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
Alternatywne przepisy
Mashed Potatoes
45 min
Vegetable Soup
35 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Asparagus with Romesco Sauce
30 Min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min