Wersje kompatybilne
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g water
- 500 - 600 g new potatoes, cut in pieces (4 cm)
- 4 fillets smoked haddock, (approx.160 g each), skinned and boned
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 350 - 400 g fresh spinach leaves
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
- 1 pinch salt, adjust to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1159 kJ / 277 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 21.5 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
Alternatywne przepisy
Vegetable Soup
35min
Ratatouille
40min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Cod with citrus butter
50min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 godz. 15 min
Mashed Potatoes
45min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Steamed Salmon with Courgetti
35min