Urządzenia i Akcesoria
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water600 g
-
new potatoes cut in pieces (4 cm)500 - 600 g
-
smoked haddock (approx.160 g each), skinned and boned4 fillets
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh spinach leaves350 - 400 g
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
salt adjust to taste1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
42 g
Kalorie
1159 kJ /
277 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Węglowodany
21.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice Salad with Vegetables
45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Steamed Rice
25 min
Boiled Eggs
20 min
Vegetable Soup
35 min
Mashed Potatoes
45 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min