Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach

Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach

4.0 22 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • water
    600 g
  • new potatoes cut in pieces (4 cm)
    500 - 600 g
  • smoked haddock (approx.160 g each), skinned and boned
    4 fillets
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch
  • fresh spinach leaves
    350 - 400 g
  • ground black pepper adjust to taste
    1 pinch
  • salt adjust to taste
    1 pinch

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 42 g
Kalorie 1159 kJ / 277 kcal
Tłuszcz 2.5 g
Węglowodany 21.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...