Urządzenia i Akcesoria
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water600 g
-
new potatoes cut in pieces (4 cm)500 - 600 g
-
smoked haddock (approx.160 g each), skinned and boned4 fillets
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh spinach leaves350 - 400 g
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
salt adjust to taste1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
42 g
Kalorie
1159 kJ /
277 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Węglowodany
21.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Green Beans and Helda Beans
20min
Basmati Rice
35min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Boiled Eggs
20min
Mashed Potatoes
45min
Cod with Citrus Butter
50min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Steamed Salmon with Courgetti
35min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Steamed Salmon Parcels
55min
Beef in Stout
1h 40min