
Urządzenia i Akcesoria
Dauphinoise Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
potatoes peeled, thinly sliced (2-3 mm)1200 g
-
double cream500 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg1 pinch
-
Gruyère cheese grated (optional)100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
363 kcal /
1521 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 godz. 10 min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6 godz.
Honey Parmesan Parsnips
50 min
Cauliflower Cheese
50 min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 godz.
Jersey Royal Potato Salad
40 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Carrot and Swede Mash
20 min
Toad in the Hole
1 godz.
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 godz. 15 min
Lemon Posset
2 godz. 40 min