Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice

Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice

4.3 15 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • wild rice
    300 g
  • water
    1150 g
  • olive oil
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    2 tsp
  • green beans trimmed
    200 g
  • shallots halved
    150 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing
    8 sprigs
  • unsalted butter cut in pieces
    50 g
  • button mushrooms quartered
    350 g
  • dry white wine
    125 g
  • chicken legs, skinless (approx. 3-4 chicken legs)
    350 g
  • chicken thighs, skinless (approx. 3-4 chicken thighs)
    350 g
  • vegetable stock paste homemade
    1 tsp
    ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • cornflour
    30 g
  • single cream
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 606 kcal / 2540 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 64 g
Tłuszcz nasycony 8.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...