Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g wild rice
- 1150 g water
- 1 Tbsp olive oil
- 2 tsp fine sea salt
- 200 g green beans, trimmed
- 150 g shallots, halved
- 2 garlic cloves
- 8 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 50 g unsalted butter, cut in pieces
- 350 g button mushrooms, quartered
- 125 g dry white wine
- 350 g chicken legs, skinless (approx. 3-4 chicken legs)
- 350 g chicken thighs, skinless (approx. 3-4 chicken thighs)
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
lub ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) - ¼ tsp ground black pepper
- 30 g cornflour
- 100 g single cream
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2540 kJ / 606 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.5 g
Alternatywne przepisy
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1h 40min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Prawn Saganaki
35 min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chorizo and Chicken Burgers
20min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1h 10min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45min