Urządzenia i Akcesoria
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
wild rice300 g
-
water1150 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fine sea salt2 tsp
-
green beans trimmed200 g
-
shallots halved150 g
-
garlic cloves2
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing8 sprigs
-
unsalted butter cut in pieces50 g
-
button mushrooms quartered350 g
-
dry white wine125 g
-
chicken legs, skinless (approx. 3-4 chicken legs)350 g
-
chicken thighs, skinless (approx. 3-4 chicken thighs)350 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste homemade1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cornflour30 g
-
single cream100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
2540 kJ /
606 kcal
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min