
Urządzenia i Akcesoria
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
wild rice300 g
-
water1150 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fine sea salt2 tsp
-
green beans trimmed200 g
-
shallots halved150 g
-
garlic cloves2
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing8 sprigs
-
unsalted butter cut in pieces50 g
-
button mushrooms quartered350 g
-
dry white wine125 g
-
chicken legs, skinless (approx. 3-4 chicken legs)350 g
-
chicken thighs, skinless (approx. 3-4 chicken thighs)350 g
-
vegetable stock paste homemade1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cornflour30 g
-
single cream100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
2540 kJ /
606 kcal
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Louisiana Rice and Shrimp
25 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min