Urządzenia i Akcesoria
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
wild rice300 g
-
water1150 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fine sea salt2 tsp
-
green beans trimmed200 g
-
shallots halved150 g
-
garlic cloves2
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing8 sprigs
-
unsalted butter cut in pieces50 g
-
button mushrooms quartered350 g
-
dry white wine125 g
-
chicken legs, skinless (approx. 3-4 chicken legs)350 g
-
chicken thighs, skinless (approx. 3-4 chicken thighs)350 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste homemade1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cornflour30 g
-
single cream100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
2540 kJ /
606 kcal
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1 godz. 5 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Meatballs with tomato sauce
45 min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Beef in Stout
1 godz. 40 min