Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
TM6 TM5 TM31

Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese

4.5 (20 ocen)

Składniki

  • 60 g manchego cheese, cut in pieces
  • 500 g water
  • 6 pinches fine sea salt
  • 100 g pasta, dried, type penne
  • 25 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
  • 20 g self-raising flour, plus extra for dusting
  • 250 g milk
  • 2 large eggs, separated
  • 2 pinches freshly ground black pepper, or to taste
  • 2 pinches ground nutmeg, or to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1188 kJ / 284 kcal
Białko
12.5 g
Węglowodany
26.1 g
Tłuszcz
14.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy