Urządzenia i Akcesoria
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
manchego cheese cut in pieces60 g
-
water500 g
-
fine sea salt6 pinches
-
pasta, dried, type penne100 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing25 g
-
self-raising flour plus extra for dusting20 g
-
milk250 g
-
large eggs separated2
-
freshly ground black pepper or to taste2 pinches
-
ground nutmeg or to taste2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.5 g
Kalorie
1188 kJ /
284 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Węglowodany
26.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
One-pot Lemon, Basil and Ricotta Chicken Pasta
35 min
Cheese crackers
2 godz. 30 min
Quiche Lorraine
45 min
Gnocchi with Taleggio Cheese
1 godz. 40 min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 min
Mushroom pie
1 godz. 40 min
Bacon and Sweetcorn Quiche
1 godz. 40 min
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
1 godz. 50 min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45 min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 godz. 20 min
Tarte Bourguignonne
1 godz. 30 min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min