Urządzenia i Akcesoria
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
manchego cheese cut in pieces60 g
-
water500 g
-
fine sea salt6 pinches
-
pasta, dried, type penne100 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing25 g
-
self-raising flour plus extra for dusting20 g
-
milk250 g
-
large eggs separated2
-
freshly ground black pepper or to taste2 pinches
-
ground nutmeg or to taste2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.5 g
Kalorie
1188 kJ /
284 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Węglowodany
26.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Pesto Baked Eggs
1 godz. 15 min
Tomato Pie
3 godz.
Quiche Lorraine
45 min
Creamy Mushrooms
35 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Pasta Salad with Salami
25 min
Broccoli and Bacon Tarts
45 min
Ham and Onion Bread
30 min
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30 min