Wersje kompatybilne
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Filling
- 150 g fresh spinach leaves, rinsed (see tip)
- 1 garlic clove
- 10 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g walnut halves
- 6 fresh basil leaves
- 125 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Turkey
- 700 - 800 g turkey breast, skin on, boned and rolled
- 6 - 9 slices Parma ham
- 1300 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2103 kJ / 504 kcal
- Białko
- 57 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Sód
- 1143 mg
Alternatywne przepisy
Veal Pilaf
1 Std. 25 Min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Pork with Spinach Lentils
20 Min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40min
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
Brak ocen
Green Mole Chicken
1 Std.
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min