
Urządzenia i Akcesoria
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Filling
-
fresh spinach leaves rinsed (see tip)150 g
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)10 g
-
walnut halves50 g
-
fresh basil leaves6
-
ricotta cheese125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Turkey
-
turkey breast, skin on boned and rolled700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 slices
-
water1300 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
504 kcal /
2103 kJ
Białko
57 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Sód
1143 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 godz.
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2 godz. 40 min
English Brunch
50 min
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40 min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 godz. 10 min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5 godz. 30 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Tuna Niçoise Toasts
3 godz.
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3 godz. 20 min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 godz. 20 min