Urządzenia i Akcesoria
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Filling
-
fresh spinach leaves rinsed (see tip)150 g
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)10 g
-
walnut halves50 g
-
fresh basil leaves6
-
ricotta cheese125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Turkey
-
turkey breast, skin on boned and rolled700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 slices
-
water1300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1143 mg
Białko
57 g
Kalorie
2103 kJ /
504 kcal
Tłuszcz
29 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Mediterranean Turkey Roulades
45min
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1h 30min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h
Chicken Étouffée
45min
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Smoky Pork and Beans
3h
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1h 15min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1h