Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
sugar120 g
-
vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
Williams pears (firm) peeled, halved and cored (see tip)4
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
flaked almonds, toasted for serving
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3 mg
Białko
2 g
Kalorie
1024 kJ /
244 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Berry Curd
20 min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Sautéed Courgettes (200 g)
20 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Browned Shallots (350 g)
25 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min
Steamed Chocolate Cake with Whipped Cream
1 godz. 10 min
Brown Rice Salad with Trout
35 min
Blueberry and Balsamic Dressing
5 min
Blueberry Frozen Yoghurt
5 min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1 godz. 5 min