Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
sugar120 g
-
vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
Williams pears (firm) peeled, halved and cored (see tip)4
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
flaked almonds, toasted for serving
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3 mg
Białko
2 g
Kalorie
1024 kJ /
244 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
French Onion Soup
1 h
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
40 min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1 h 20 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 h 20 min
Honeycomb
1 h 30 min
Rainbow Choux Buns
1 h 25 min
Boiled Eggs
20 min
Chopped Vegetable Salad
10 min
Mustard Dill Sauce
2 h 15 min
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Stuffed Picnic Loaf
4 h 50 min
Duck and Pork Terrine
52 h