Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
sugar120 g
-
vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
Williams pears (firm) peeled, halved and cored (see tip)4
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
flaked almonds, toasted for serving
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3 mg
Białko
2 g
Kalorie
1024 kJ /
244 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blackcurrant Cordial
30 min
Sous-vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12 godz. 45 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 min
Simple Turkey Gravy
25 min
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11 godz. 10 min
Baked Peaches with Meringue Topping
40 min
Strawberry Jam
55 min
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
3 godz.
Spooning Custard
15 min
Ginger, Clementine and Honey Steamed Puddings
1 godz.
Blackberry Jam
20 min