Urządzenia i Akcesoria
Salt Cod Gratin
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Breadcrumbs
-
bread, day old cut in pieces50 g
Codfish
-
bread, day old cut in pieces100 g
-
milk100 g
-
olive oil50 g
-
onions quartered200 g
-
garlic cloves2
-
carrots peeled, cut in pieces300 g
-
salt cod, presoaked, desalted and shredded (see tip)400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Béchamel Sauce
-
milk300 g
-
plain flour60 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
double cream200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
1761 kJ /
421 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 min
Green Mole Chicken
1 godz.
Beef Stroganoff
1 godz.
Beef Stroganoff
1 godz.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Coronation Chicken
30 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min