Urządzenia i Akcesoria
Salt Cod Gratin
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Breadcrumbs
-
bread, day old cut in pieces50 g
Codfish
-
bread, day old cut in pieces100 g
-
milk100 g
-
olive oil50 g
-
onions quartered200 g
-
garlic cloves2
-
carrots peeled, cut in pieces300 g
-
salt cod, presoaked, desalted and shredded (see tip)400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Béchamel Sauce
-
milk300 g
-
plain flour60 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
double cream200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
1761 kJ /
421 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork with Spinach Lentils
20 min
Fish and Avocado Loaf
2 godz.
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 min
Polenta with Rich Meat Ragu
1 godz. 10 min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
1 godz. 50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 godz. 15 min
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3 godz.
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min