
Urządzenia i Akcesoria
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
duck breasts, skin on250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced60 g
-
anchovy fillets, in oil10 g
-
spam diced100 g
-
smoked paprika¼ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
rum10 g
-
cream cheese100 g
-
apples unpeeled, cored and halved200 g
-
baguettes halved lengthways2
-
caster sugar1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
770.2 kcal /
3222.4 kJ
Białko
35.6 g
Tłuszcz
29.6 g
Węglowodany
90.2 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Sód
1701.4 mg