Urządzenia i Akcesoria
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
duck breasts, skin on250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced60 g
-
anchovy fillets, in oil10 g
-
spam diced100 g
-
smoked paprika¼ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
rum10 g
-
cream cheese100 g
-
apples unpeeled, cored and halved200 g
-
baguettes halved lengthways2
-
caster sugar1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1701.4 mg
Białko
35.6 g
Kalorie
3222.4 kJ /
770.2 kcal
Tłuszcz
29.6 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Węglowodany
90.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
15 min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 godz. 30 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Leftover Vegetable Houmous
10 min
Courgette and Lemon Sorbet
8 godz. 5 min
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
50 min
Sticky Gochujang Marinade
10 min
Mayonnaise
5 min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 godz.