Urządzenia i Akcesoria
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
duck breasts, skin on250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced60 g
-
anchovy fillets, in oil10 g
-
spam diced100 g
-
smoked paprika¼ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
rum10 g
-
cream cheese100 g
-
apples unpeeled, cored and halved200 g
-
baguettes halved lengthways2
-
caster sugar1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1701.4 mg
Białko
35.6 g
Kalorie
3222.4 kJ /
770.2 kcal
Tłuszcz
29.6 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Węglowodany
90.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Tortilla
35 dk
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 dk
French Onion Soup
1sa
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10 dk
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
1sa
Pea and Mint Soup
20 dk
Onion Soup
1sa
Zesty Green Goddess Power Salad
20 dk
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1sa 25 dk
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1sa 35 dk
Red Pepper and Tomato Soup
30 dk
Butternut Squash and Coconut Soup
30 dk