Wersje kompatybilne
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM6)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g duck breasts, skin on
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 80 g onions, quartered
- 60 g unsalted butter, diced
- 10 g anchovy fillets, in oil
- 100 g spam, diced
- ¼ tsp smoked paprika
- ½ tsp garlic powder
- 10 g rum
- 100 g cream cheese
- 200 g apples, unpeeled, cored and halved
- 2 baguettes, halved lengthways
- 1 tsp caster sugar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3222.4 kJ / 770.2 kcal
- Białko
- 35.6 g
- Węglowodany
- 90.2 g
- Tłuszcz
- 29.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.9 g
- Błonnik
- 5.4 g
- Sód
- 1701.4 mg
Alternatywne przepisy
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Berry Christmas Pavlova Wreath
3 Std. 30 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Sicilian Prawn Salad
40min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3u. 35min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Greek Yoghurt with Honey and Walnuts
18 Std. 30 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1h 45min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h