Calamars sous-vide

Calamars sous-vide

3.8 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 1500 g d'eau
  • 10 g d'huile de sésame
  • 2 pincées de sel
  • 2 brins de romarin frais
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 1000 g d'anneaux de calamar
  • 30 g de jus de citron
  • 10 g de beurre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 378.5 kcal / 1599.5 kJ
Białko 73.3 g
Tłuszcz 7.8 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Sód 1937.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...