Urządzenia i Akcesoria
Veganes Champignon-Masala
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 Portionen
Składniki
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Reisdrink ungesüßt (siehe Tipp)80 g
-
vegane Margarine50 g
-
Zucker½ TL
-
Salz1 TL
-
Olivenöl1 TL
-
Champignons halbiert300 g
-
Garam Masala1 EL
-
Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen½ TL
-
Koriander, gemahlen1 TL
-
Chili, gemahlen½ TL
-
Kurkuma, gemahlen¼ TL
-
Koriander gehackt, zum Garnieren
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1411 mg
Białko
8 g
Kalorie
1365 kJ /
326 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nudeln mit Tempeh und getrockneten Tomaten
30 min
Veganes Paprika-Gulasch
45 min
Vegane Bolognese
50 min
Scharfer Kartoffel-Paprika-Topf mit Räuchertofu
2 h
Vegane Mandel-Pasta mit Spinat
30 min
Veganer Shepherd's Pie
1 h 40 min
Vegane Albóndigas
45 min
Chili sin Carne
1 h
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1 h 25 min
Tofu-Bolognese
40 min
Veganes "Butter Chicken"
50 min
Blumenkohl Tikka Masala
35 min