Urządzenia i Akcesoria
Veganes Champignon-Masala
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 Portionen
Składniki
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Reisdrink ungesüßt (siehe Tipp)80 g
-
vegane Margarine50 g
-
Zucker½ TL
-
Salz1 TL
-
Olivenöl1 TL
-
Champignons halbiert300 g
-
Garam Masala1 EL
-
Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen½ TL
-
Koriander, gemahlen1 TL
-
Chili, gemahlen½ TL
-
Kurkuma, gemahlen¼ TL
-
Koriander gehackt, zum Garnieren
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1411 mg
Białko
8 g
Kalorie
1365 kJ /
326 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Veganes Seitan-Geschnetzeltes mit Spätzle
8 godz.
Vegane Bolognese
50 min
Veganes Paprika-Gulasch
45 min
Vegane Mandel-Pasta mit Spinat
30 min
Kurkuma-Linsen-Curry mit Udonnudeln
35 min
Veganes "Butter Chicken"
50 min
Vegane Mac and Cheese
1 godz.
Veganer Shepherd's Pie
1 godz. 40 min
Vegane Albóndigas
45 min
Vegane Lasagne
1 godz. 50 min
Veganes Wiener Saftgulasch
1 godz.
Tofu-Bolognese
40 min