Vegane Mandel-Pasta mit Spinat

4.4 2.1K ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen

Składniki

  • Wasser
    1500 g
  • Salz
    1 ¾ TL
  • Mandeln, gehobelt
    40 g
  • Olivenöl
    15 g
  • Dinkelnudeln (siehe Tipp)
    400 g
  • Zwiebel halbiert
    60 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    4
  • Babyspinat
    200 g
  • Mandelmus
    60 g
  • Pfeffer
    ¼ TL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 597 kcal / 2490 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 74 g
Błonnik 9.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...