Urządzenia i Akcesoria
Vegane Mandel-Pasta mit Spinat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser1500 g
-
Salz1 ¾ TL
-
Mandeln, gehobelt40 g
-
Olivenöl15 g
-
Dinkelnudeln (siehe Tipp)400 g
-
Zwiebel halbiert60 g
-
Knoblauchzehe1
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft4
-
Babyspinat200 g
-
Mandelmus60 g
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
20 g
Kalorie
2490 kJ /
597 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
9.2 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Veganes "Butter Chicken"
50 min
Vegane Pasta mit Erdnusssauce und Gemüse
30 min
Linguine mit Basilikum-Petersilien-Pesto und veganem Mozzarella
3 godz. 30 min
Vegane Bolognese
50 min
Veganes "Thunfisch" Baguette
15 min
Kartoffel-Mandel-Taler mit Bohnen und Tomatensauce
50 min
Vegane Chocolate Chip Cookies
40 min
Veganes Champignon-Masala
25 min
Vegane Mac and Cheese
1 godz.
Knuspriger koreanischer Tofu
1 godz. 20 min
Tofu-Bolognese
40 min
Kurkuma-Linsen-Curry mit Udonnudeln
35 min