Urządzenia i Akcesoria
Tofu-Bolognese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Räuchertofu in Stücken300 g
-
Knoblauchzehen2
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Möhre in Stücken80 g
-
Staudensellerie in Stücken80 g
-
Olivenöl40 g
-
Tomatenmark30 g
-
Zucker2 Prisen
-
passierte Tomaten500 g
-
Gemüsefond250 g
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Oregano, getrocknet1 TL
-
Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Fusilli400 g
-
Wasser zum Kochen der Nudeln
-
Basilikum abgezupft3 Stängel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
23 g
Kalorie
2456 kJ /
587 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
80 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce Bologneser Art mit Sojabröseln
25 min
Vegane Bolognese
50 min
Gefüllte Paprika mit Linsenbolognese
1 godz. 10 min
Veganes Champignon-Masala
25 min
Chili sin Carne
1 godz.
Chili con Soja
45 min
Paprika mit Tofu-Reis-Füllung und Tomatensauce
1 godz. 45 min
Soja-Bolognese
40 min
Chili sin Carne
25 godz. 20 min
Vegetarische Linsen-Lasagne
1 godz. 30 min
Veganes Wiener Saftgulasch
1 godz.
Bohnen-Burger (vegan)
1 godz. 20 min