Urządzenia i Akcesoria
Chilli crunch (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
270 g
Składniki
-
grapeseed oil100 g
-
fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed and thinly sliced (2mm)120 g
-
spring onions/shallots thinly sliced (3mm)20 g
-
garlic thinly sliced (3mm)15 g
-
fresh ginger thinly sliced (3mm)15 g
-
Sichuan peppercorns1 - 2 tbsp
-
star anise1
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 270 g
Sód
992.5 mg
Białko
16.6 g
Kalorie
5546.1 kJ /
1325.5 kcal
Tłuszcz
121.2 g
Błonnik
34.5 g
Tłuszcz nasycony
13.7 g
Węglowodany
80.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanilla wet chai
15 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25 min
Black garlic and onion jam
55 min
Lemon curd
20 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Thai green curry paste
10 min
Indian mustard
15 min
Yoghurt with red berry coulis
13 godz. 20 min
Dukkah
25 min