Urządzenia i Akcesoria
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 Total recipe
Składniki
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
fresh bird's eye chilli deseeded if preferred (optional)1
-
garlic clove1
-
sesame oil20 g
-
light soy sauce30 g
-
Chinese black vinegar20 g
-
alcoholic ginger beer (see Tips)40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices, to serve1
-
sesame seeds toasted, to serve1 - 2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
1651.4 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
1504.8 kJ /
358.3 kcal
Tłuszcz
32.6 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2 godz. 10 min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 min
Asian master stock
1 godz. 45 min
Wonton soup (pork)
45 min
Barbecue sauce
1 godz. 40 min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 min
Prawn wontons
2 godz.
Pork and prawn dumplings
55 min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1 godz.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 godz.
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.